Over ons

Bij debuurttaxi kunt u altijd zowel telefonisch als online een taxi bestellen, waar u ook naartoe wilt. Wij als taxibedrijf zijn werkzaam in de regio Bollenstreek en omstreken en rijden naar alle bestemmingen op verzoek van onze klanten. Doordat al onze gediplomeerde chauffeurs de omgeving goed kennen kunnen zij snel ter plaatse zijn, in de meeste gevallen kan dat al binnen 20 minuten.

Naast onze ruime wagens voor 4 personen bieden wij ook bussen aan tot 8 personen. Of u nou met een groep naar een festival of bedrijfsuitje wilt óf een taxi naar de luchthaven nodig heeft: de gecertificeerde taxichauffeurs van debuurttaxi staan voor u klaar!

Onze service: veilig & voordelig van A naar B

Bij debuurttaxi werken wij altijd met vaste tarieven. Zo komt u niet achteraf voor verassingen te staan. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde én gecertificeerde taxichauffeurs die graag met u meedenken en zorgen voor een prettige reis van A naar B.

Reserveer snel en eenvoudig een taxi voor een vast tarief bij de buurttaxi, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Middels ons goed onderhouden wagenpark bieden wij u een comfortabele en nette reiservaring aan naar uw bestemming.

Benieuwd naar onze taxidiensten?

Wij bieden comfortabele taxidiensten voor zowel zakelijk als particulier. Ook kunt u bij ons terecht voor luchthavenvervoer en bieden wij taxibussen aan voor grotere groepen. Benieuwd naar al onze taxidiensten? Vanuit de regio Bollenstreek bieden wij de volgende diensten aan:

Wat zijn de kosten van mijn taxirit? Altijd een vast tarief!

Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor uw taxirit? Wij werken met vaste tarieven zodat u achteraf niet voor nare verassingen komt te staan. Doormiddel van ons reserveringssysteem ziet u al gelijk het bijbehorende tarief staan. Betalen kan contant of per pin/creditcard. Heeft u toch nog vragen over uw reis? Onze medewerkers staan u met veel plezier te woord. Neem direct telefonisch contact op via 0252 – 287 005 of stuur ons een WhatsApp bericht voor een snelle reactie.