taxi Hillegom – Boek nu eenvoudig online

Bij debuurttaxi kunt u eenvoudig online uw taxi boeken. Moet u bijvoorbeeld binnenkort naar het ziekenhuis, op familiebezoek of naar het vliegveld? Wij bieden u vaste tarieven, gecertificeerde chauffeurs én staan 24/7 voor u klaar. Dat betekent dat u tot wel 40% minder betaalt dan bij een traditionele taxi met een meter. Wilt u toch liever gebruik maken van de meter op de taxi in plaats van het vaste tarief? Uiteraard is dat ook gewoon mogelijk. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via de website.

Waar moet ik rekening mee houden bij het boeken van een taxi in Hillegom?

Als u van te voren gaat boeken, zijn er niet zoveel dingen waar u rekening mee moet houden. Doet u echter een last minute boeking, dan kan de wachttijd oplopen tot gemiddeld 20 tot 30 minuten afhankelijk van de locatie waar u zich bevindt. Wilt u een taxi boeken tijdens de feestdagen? Dan is het verstandig om dit ruim van te voren te doen. Dit is een periode waarbij er veel taxi’s geboekt worden en het is mogelijk dat als u laat boekt, dat de gewenste tijd niet beschikbaar is, of dat er zelfs helemaal geen taxi beschikbaar meer is.

Houdt u hier zeker rekening mee bij het vervoeren van groepen groter dan vier personen. Hiervoor is ons speciale groepsvervoer nodig, want in onze normale taxi’s passen maximaal vier personen. In onze busjes kunnen acht personen plaatsnemen. Wilt u een grotere groep vervoeren? Boek dit dan zeker van te voren, dan kunnen we meerdere busjes tegelijk op locatie laten komen. Voor korte ritjes in en rondom Hillegom zal u verder op normale dagen geen bijzondere dingen hoeven weten of doen.

Zakelijk vervoer – boek uw taxi Hillegom nu

Ook voor zakelijke klanten bieden wij alles wat er nodig is voor een comfortabele rit. Zo kunt u achter in de taxi nog werk doornemen voordat u bij uw meeting aankomt. Wij zorgen ervoor dat onze chauffeurs op tijd aankomen om u op te halen en af te leveren op de gewenste bestemming. Dit vereist een boeking van te voren. Boekt u last minute een taxi dan kan dit nooit gegarandeerd worden. We bieden u een snelle, comfortabele rit aan naar elke locatie of luchthaven die u maar kunt wensen. Daarnaast zullen we het zo eenvoudig mogelijk voor u maken om uw rit te kunnen declareren of om deze in uw boekhouding te kunnen verwerken. Kijk voor tarieven op onze website.

Boek een taxi van en naar de luchthaven

Boek een taxi vanaf Hillegom naar elke luchthaven in Nederland. Of u nu om twee uur ’s nachts opgehaald moet worden vanaf uw huis of vanaf de luchthaven – onze chauffeurs staan voor u klaar. Het is niet zo dat wij alleen van en naar Schiphol rijden overigens. We kunnen u van en naar elke luchthaven binnen Nederland vervoeren, of dat nu Eindhoven of Rotterdam is om twee voorbeelden te geven. Wanneer u een taxi boekt om u op te halen vanaf het vliegveld en alle vluchtgegevens doorgeeft, dan kan de chauffeur in kwestie anticiperen op vertragingen die eventueel opgelopen worden. Zodat uw taxi ook bij vertragingen van uw vlucht – op u staat te wachten zodra u uw bagage opgehaald heeft. Heeft u vluchtwijzigingen, geeft u deze dan door van te voren zodat hier ook op geanticipeerd kan worden. Niets is fijner dan na een lange vlucht snel thuis zijn – en het ter plaatse hebben van een taxi is een goede stap in de juiste richting.

Boek direct uw taxi in Hillegom of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft; wij helpen u graag persoonlijk verder.