Luchthavenvervoer

Een vakantie begint natuurlijk altijd met een reis naar de luchthaven. Of u nou naar Schiphol moet of naar Rotterdam The Hague Airport, wij rijden van en naar alle luchthavens.

Taxi naar het vliegveld nodig?

Wanneer u via debuurttaxi een reservering heeft geplaatst naar een van de luchthavens, is dat in ieder geval een zorg minder voor u. Er wordt altijd netjes contact met u opgenomen zodat u er zeker van bent dat u door een gediplomeerde en gecertificeerde chauffeur wordt opgehaald, zo kunt u geheel zorgeloos verder met uw overige zaken. Ook de terugreis boekt u eenvoudig via debuurttaxi, zodat u na uw vakantie weer snel en veilig thuis bent en zonder zorgen over uw baggage.

Altijd op tijd, ook bij vertraging van uw vlucht

De desbetreffende chauffeur houdt uw vluchtnummer continu in de gaten met ons systeem, zo weten wij precies wanneer wij u kunnen verwachten bij bijvoorbeeld een vertraging of een vlucht dat net even wat eerder is geland dan gepland. Nadat u bent geland houden wij ongeveer een gemiddelde tijd van 45 minuten vrij zodat u rustig op de bagage kunt wachten. Nadat u uw bagage heeft wordt er een meetingpoint doorgegeven, daar wordt u door een chauffeur opgewacht die u helpt met het inladen van de bagage. Bij wijzigingen aan de vlucht kunt u altijd contact met ons opnemen om dit door te geven zodat onze chauffeurs hiervan op de hoogte zijn.

Gaat u met een grotere groep op vakantie? Ook dan staat debuurttaxi klaar om ervoor te zorgen dat u zonder stress of zorgen op tijd bij het vliegveld aankomt met voldoende ruimte voor uw baggage. Neem voor groepsvervoer contact op met onze medewerkers en wij zorgen ervoor dat jullie samen op hetzelfde moment op de luchthaven arriveren. Samen uit, samen thuis!

Reserveer direct uw taxi naar het vliegveld

Benieuwd naar onze tarieven voor luchthavenvervoer?
Neem direct een kijkje in het overzicht en reserveer uw taxi naar het vliegveld.
Uw vakantie kan nou écht beginnen!