taxi Bollenstreek – Boek nu online

Heeft u binnenkort een taxi nodig in de Bollenstreek, boek deze dan snel en eenvoudig online bij ons. Wilt u liever uw taxi telefonisch boeken dat kan natuurlijk ook via 0252 – 287 005. U kunt onze taxi’s regelen in de hele Bollenstreek, waaronder in Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Lisse, Nieuw-Vennep, Hillegom, De Zilk, Vogelenzang, Heemstede en Cruquius. En uiteraard alle andere dorpen die in deze regio liggen. Waar u ook opgehaald moet worden, de kennis van onze gediplomeerde en gecertificeerde chauffeurs van de omgeving is perfect zodat zij u altijd zo goed mogelijk kunnen vervoeren. Ze kunnen u dus overal op komen halen. Vergeet ook de Keukenhof niet, want deze ligt midden in de Bollenstreek; een taxi van of naar de Keukenhof hoort dus uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Groepsvervoer, uw taxi in de Bollenstreek

Naast dat we 24/7 voor u klaarstaan, staan we ook klaar voor het vervoer van grotere groepen. In onze normale taxi kunt u tot vier personen en bagage kwijt. Maar u kunt daarnaast ook kiezen voor groepsvervoer. Onze busjes zijn geschikt voor gezelschappen tot acht personen plus bagage. Wilt u dus een laatste bezoek aan de Keukenhof brengen om daarna naar het vliegveld gebracht te worden? Dat kan! U boekt eenvoudig uw taxi via onze website zodat we u en uw gezelschap tot acht personen met bagage op komen halen bij de Keukenhof en u van daaruit vervoeren naar de luchthaven.

Omdat er ruimte is voor de bagage en acht personen is het een comfortabele rit. U komt dus zo uitgerust als mogelijk is aan op de luchthaven om van daaruit verder te kunnen reizen. Heeft u een groter gezelschap dan acht personen? Dan is er nog altijd geen probleem; we boeken graag twee busjes voor u zodat uw hele gezelschap alsnog in één keer samen aankomt op de luchthaven – of uiteraard elke andere bestemming naar wens.

Vaste tarieven voor uw taxi in de Bollenstreek

Wanneer u via ons een taxi boekt, bent u verzekerd van vaste tarieven. Op die manier is er geen enkele verrassing bij het afrekenen. Iets wat u contant kunt doen maar ook per kaart, zowel per PIN als creditcard. Dit alles om het zo transparant en gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Hierbij maakt het geen verschil of het gaat om zakelijk of particulier vervoer. Houdt u er echter wel rekening mee dat er voor verschillende ritten verschillende tarieven gerekend kunnen worden. Een ritje van uw huis naar de markt in Heemstede zal een ander tarief hebben dan een rit van uw huis/bedrijf naar bijvoorbeeld de luchthaven Schiphol. Voor alle tarieven en alle andere vragen kunt u altijd bij ons terecht zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

Kan ik een taxi boeken voor een rit buiten de Bollenstreek?

Dat ons werkgebied de Bollenstreek omvat, wil niet zeggen dat u geen taxi kunt boeken in de gebieden die hier net buiten vallen. Of dat u geen taxi kunt boeken naar een gebied wat hier verder buiten ligt. Het houdt alleen in dat we bij een last minute boeking (in plaats van een boeking van te voren online) langer nodig hebben om ter plaatse te komen. Binnen de Bollenstreek kunnen we bijna garanderen dat we in ongeveer 20 minuten een taxi voor u ter plaatse kunnen hebben. Wilt u via ons een taxi boeken in omliggende gebieden, kan dat aanrijdtijd langer zijn dan dat. Daarom raden we aan om uw taxi van te voren te boeken via onze website – zodat u geen wachttijd heeft en precies weet waar u aan toe bent. Boek direct uw taxi in de Bollenstreek via onze website of neem contact met ons op wanneer u persoonlijk geholpen wilt worden door onze professionals.