Particulier vervoer

Bent u op zoek naar een taxi in de Bollenstreek en omgeving? Dan bent u bij debuurttaxi op het juiste adres! Wij brengen u waar u maar naartoe wilt en halen u op zodra het u uitkomt.

Of u nou een afspraak in het ziekenhuis heeft, u naar uw werk moet of op bezoek gaat bij een vriend(in), het is voor onze gecertificeerde chauffeurs geen enkel probleem. Klantvriendelijkheid en stiptheid staat bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij voor particulier vervoer met vaste tarieven werken bespaart u wel tot 40% op het metertarief. Uiteraard is het ook mogelijk om op de meter te rijden.

Gaat u met meer dan 4 mensen op pad? Ook dan kunt u gebruik maken van onze dienst. Bekijk onze taxidienst Groepsvervoer voor taxiritten voor grotere groepen.

Taxi nodig? Reserveer direct!

U kunt snel en eenvoudig uw particuliere taxirit reserveren via onze website. Zo bent u er zeker van dat u met een goed en veilig gevoel van A naar B gebracht wordt door een van onze gecerticeerde chauffeurs! Neem een kijkje bij onze tarieven en reserveer direct uw taxi.

Taxirit boeken via debuurttaxi: snel & voordelig

Heeft u vragen over ons particulier vervoer of over uw reis? Neem dan contact op met onze centrale.
Wij staan u graag te woord, zowel telefonisch als via WhatsApp, voor een snelle reactie!

Let op: bij feestdagen raden we u aan om zo veel mogelijk van tevoren te reserveren zodat wij uw rit kunnen garanderen vanwege de drukte.