Taxi Lisse – Boek nu tegen een vast tarief online

Er zitten vele voordelen aan het vooraf boeken van een taxi in Lisse. Niet alleen kan dat bij ons gewoon eenvoudig online, u bent daarnaast ook verzekerd van een taxi op de dag en tijd die u wilt. Of dat nu een taxi is midden in de nacht of een taxi tijdens de lunchuren. Wij staan op elk moment van de dag, zeven dagen per week voor u klaar. Het vaste tarief wat gehanteerd wordt is daarnaast in de meeste gevallen tot wel 40% lager dan een taxi die op een meter rijdt. Uiteraard kunt u bij een kort ritje ook gewoon kiezen om de taxi in Lisse op de meter te laten rijden. Dit bepaalt u allemaal zelf – maar het is zeker slim om van te voren goed na te gaan of het tarief wat we aanbieden toch niet de betere deal is. Want met enige vertraging op de route, loopt de meter gewoon door.

Waar moet ik rekening mee houden met het boeken van een taxi in Lisse?

Als u online uw boeking doet via onze website, zijn er buiten dat u de tijd in de gaten moet houden eigenlijk geen dingen waar u op moet letten. Wel wordt er aangeraden om tijdens de feestdagen bijvoorbeeld uw taxi op tijd te boeken. Anders bestaat de mogelijkheid dat er gewoon geen taxi beschikbaar is op het moment dat u een taxi nodig heeft. De chauffeurs die rijden voor debuurttaxi zijn allemaal gecertificeerd en gediplomeerd en kennen de Bollenstreek op hun duimpje, zodat ze u snel van A naar B kunnen vervoeren. Mocht u een taxi nodig hebben die u naar een locatie brengt buiten de Bollenstreek, dan kan dat natuurlijk ook. Zo rijden we onder andere naar alle Nederlandse luchthavens tegen scherpe tarieven.

Kan ik met een grotere groep personen reizen met een taxi in Lisse?

Onze gewone taxi’s zijn voor het vervoer tot vier personen met bagage. Wilt u met een grotere groep reizen dan vier? Dan kunt u ervoor kiezen om een van onze busjes te boeken. Hier kunnen tot acht personen met de nodige bagage in, zodat ook grotere gezinnen of groepen zonder problemen vervoerd kunnen worden. Reist u met een nog grotere groep, dan helpen we u graag de meest geschikte oplossing te vinden. Zo is het altijd mogelijk om meerdere busjes te boeken of een gewone taxi met een busje. Zo kunt u altijd van A naar B reizen met zo min mogelijk stress. Bent u slechter ter been of kunt u niet zo goed uit de voeten met uw bagage – onze chauffeurs helpen u graag om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Kan ik ook zakelijk vervoer boeken?

Als u een taxi in Lisse nodig hebt, is het natuurlijk ook mogelijk om deze als zakelijk vervoer te boeken. We doen er alles aan om het zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken voor u. Zo kunt u alle gegevens krijgen om de rit te kunnen declareren of op te nemen in uw administratie. Daarnaast zorgen we ervoor dat u zo snel als mogelijk van A naar B vervoerd wordt. Boekt u een taxi om op tijd op een meeting te kunnen zijn, dan is de taxi die u boekt ook op tijd op het ophaalpunt zodat u geen stress hoeft te hebben over mogelijke vertragingen voordat u goed en wel onderweg bent. Als u aangeeft nog wat dingen door te willen nemen voor uw meeting of vergadering zal de chauffeur u alleen storen met belangrijke meldingen en u verder laten werken. Het gaat er bij ons om dat u zo snel en comfortabel mogelijk vervoerd wordt. Bestel vandaag nog uw taxi in Lisse zodat u zeker weet dat het vervoer alvast goed geregeld is!